Det är mycket spekulationer om en regering

Det är mycket spekulationer om en regering. Det håller på att ha gått en bra tid sedan valet men inget är klart. Det har varit för fastlåsta partier. Ingen ska samarbeta eller vara beroende av Sverigedemokraterna. Det sa alla partier före och under val och valrörelsen. Det är omöjligt att lämna SD utanför för en alliansregering eller en M och kan . Så håller man också på med olika oppionsundersökningar. Det kom en ny igår som presenterades i Omni. Som lyder så här.

SPELET OM REGERINGSMAKTEN En majoritet av Centerpartiets och Liberalernas väljare tycker att man ska låta S-ledaren Stefan Löfven bli statminister, visar en webbundersökning som Inizio har gjort bland Aftonbladets läsare. 64 procent av C- och L-väljarna anser enligt undersökningen att partierna bör släppa fram Löfven medan 35 procent uppger att de är osäkra eller negativa till det.

 Hos Centern är nästan sju av tio positiva, men i Liberalerna är bara varannan väljare det. L är alltså betydligt mer splittrat, säger Inizios analyschef Karin Nelsson till tidningen.
C och L har båda presenterat kravlistor för ett eventuellt samarbete med S. På måndag morgon håller Löfven och talmannen Andreas Norlén en pressträff. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.