Frölunda har guldläge nu

Frölunda har guldläge nu. Det är när en period spelats som jag säger det trots att Djurgården även i kväll har haft domaren emot sig. Frölunda leder med 3-1 borta mot Djurgården har haft domaren med sig. När det var 3 minuter kvar fick Frölunda en utvisning som aldrig var en utvisning. Till och med experterna tyckte enhälligt att det inte var någon utvisning.

Man måste fråga sig om kvalitén på domaren är vad som behövs i en SM final. Även i förra matchen i Göteborg gav domarna en utvisning på en Frölundaspelare trots att Djurgårdsspelaren föll när han trampade på pucken. Idag tycker jag Frölunda leder tack vare att de har en betydligt bättre målvakt och att de har en ledare på isen som Joel Lundqvist. Jag tycker att nr 44 Andersen som spelat i Björklöven hela säsongen men som var lånad ut till Björklöven och även denna dag gör en mycket bra match. Två perioder kvar och om domaren inte tar till fördelar för Djurgården då har Frölunda goda chanser att vinna. Men varför ska TV 12 ha experter som Challe Bergkund som har ett öga och det är Djurgården. Nog måste det väl gå att göra som Svt att hitta de som kan ishockey utan att vara bunden till något Stockholmslag. De sitter tror jag i en studio i Stockholm men man behöver inte ta ett försörjnings ansvar för spelare från Djurgården. Lycka till Frölunda jag tror ni blir svenska mästare idag eller på Lördag.

Nu ska det bli två domare även i allsvenskan även om jag är helt säker på att det finns inte tillräckligt med bra domare för detta