En punktering ställer till det när det händer

En punktering ställer till det när det händer. Idag skulle jag åka och göra några inköp men så blev det inte. När jag kört en bit på vägen varnade bilen för lågt lufttryck och då stannade jag och kolla hur lågt det var och med blotta ögat såg jag att det var punktering. Tog mig tillbaka till gården och skulle använda den lagningssats som finns men den talade om att jag bara kunde köra någon mil.

Så det blev att ringa Kia Assistans och det tog inte många minuter så ringde den som kör bärgaren  och skulle komma. Det är klart att de år som assistans har man betlat när man köpte bilen men nog vore det bra att när man kör ute på de små vägarna hade ett reservdäck men det ryms inte.

Nu vet jag inte vad punkan beror på men vägen har fått fram en massa vassa stenar nu sedan man vattna, salta och hyvlade den. Den resa som jag tänkte göra var ganska kort men nu får jag följa med bärgaren till verkstaden i Umeå. Så är det att plantera om dagen och fundera över hur man har assistans den dagen den går ut efter 3 år. Det är bra att den finns men den har inte samma funktion som ett reservdäck och allt tar mycket längre tid och kostar pengar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.