Kenth Ekerot visar sanningen om SD

Kenth Ekerot visar sanningen om SD. Nu har han varit ut och kommenterat två av de som dödades i flygolyckan i IRAN. Det här tycker jag än en gång visar att Sverigedemokraterna står inte för människors lika värde. Så här skriver Omni om detta.

”STÖRTADE FLYGPLANET I IRAN Den före detta SD-toppen Kent Ekeroth har fått skarp kritik efter ett inlägg på Twitter om två av offren för flygolyckan i Iran. Ekeroth har lagt upp en skärmbild från P4 Jönköpings artikel om händelsen, där radiokanalen skriver att det rör sig om två ensamkommande från Jönköping. I Ekeroths inlägg kommenterar han hur P4 benämnt dem som smålänningar:

Smålänningar , skriver Ekeroth, som fortfarande är aktiv på lokal nivå, tillsammans med en gråtskrattande emoji och en apa som håller för ögonen. Inlägget har fått skarp kritik från flera tongivande politiker. I ett inlägg på Twitter kallar Liberalernas gruppledare Johan Pehrson inlägget för helt sjukt . Även den förra socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S) har reagerat starkt.
Svenskar dör i en flygkatastrof och de som kallar sig Sverigevänner tar tillfället att sprida rasism och förakta de som dött , skriver hon.
Även DN:s chefredaktör Peter Wolodarski har kritiserat Ekeroths inlägg. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.