Låt Storbritannien sköta sig själva för de vill inte vara med och ta gemensamt ansvar

Låt Storbritannien sköta sig helt själva. De var med och bildade EG som ett fredsprojekt som senare blev EU och anledningen var att man ville inte ville ha mera krig eftersom de kunde ha förintats under andra världskriget. Nu har de haft högerregering många år inte minst för Labour inte haft någon trolig ledare efter Toni Blair. När det så gäller har man inte haft framgående industrier under min livstid men under unionstiden och inte heller kunde mjölka ekonomin från kolonierna. Nu har man haft dessa höga konservativa krafter som trott att de beror på EU.

Inte något nytt för man har alltid skyllt på någon annan. Man har haft en blomstrande industri inte minst inom bilindustrin men den har försvunnit eftersom konservativa krafter vill ha det som det varit förut. Samma sak gäller när det gäller energin var det kol som gällde och ingen köpte den. Jag tror de höger konservativa längtar till baka till dåtiden och de vill inte göra som andra länder i Europa att det är bra om vi gör något tillsammans. Jag skulle kunna lägga ut hur många argument som en den Brittiska högerregeringen tror att man får igenom mot EU men jag hoppas och tror att de brittiska högerregeringen kommer att kastas ut när man under nästa år ska förhandla om avtal med EU och även med andra länder inte kan lutas sig mot EU och det som EG och EU förhandlat fram under 50 år.

Nu hoppas jag verkligen att länder inom EU står emot och inte ger Storbritannien samma förmåner som om de varit med i EU. Låt Johnsson tro att vi alla andra är beroende om den vilket vi inte är. Högern i Europa måste inse att vi gör det bättre om vi gör saker tillsammans i stället för att varje land gör det bäst själva och det måste gälla inom forskningen. Låt högern styra internt i Storbritannien som de själva vill men ge dem inte en enda förmån som vi inom EU har enats om. Låt de leva i kolet som de tror på. Stefan Lövfen det är inte bra för Europa att göra upp med dem för de tror att det är drottningens land som de styrt i EU. Hon är ju bara över 90 år och ska bestämma över hennes söner och deras äkta hälfter.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag skrev en mycket lång blogg om detta men det var bara tre som kommenterade 2 från SvT och en övrig och henne svarade jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.