Björklöven spelar hemma ikväll och så ett stycke om doping

Match i kväll för Löven mot Kristianstad. Jag tror att de blir ett tufft motstånd som Björklöven får ta sig an och anledning är att de krigar för sin överlevnad i Allsvenskan. Björklöven har haft det svårt mot de sämre lagen och jag får en känsla av att man tror det säkert blir vinst och därför är man inte tillräckligt taggade. Det måste man alltid vara i varje match, annars blir det stryk. Det finns vissa förändringar i laguppställningen och först gäller det målvaktssidan där Mattias Pettersson ska stå och det är rätt för blir Cannata skadad då ska han stå och har gjort det bra. Två backar är borta och det är Oliver Larsen som är på landslagsuppdrag med Danmark och det är Hardy Häman-Aktell som är skadad men som tur är så är Alexander Deilert tillbaka. Vi hoppas på seger utan att tippa förlust eller seger.

Det har även varit i media om detta med spelare i ungdomslagen som varit missnöjda och såg vad VD tagit upp på en träff man hade. Jag ska inte ta upp vad som sagts utan det kan du läsa på VK.se. I kväll blir det säkert i stort sett fullt förutom det område som reserverats för bortalagets fans. Det känns nästa onödigt att det står tomt då det är vara mot MoDo det varit någorlunda välbesatt och det var även några 10 tal personer där mot Timrå i övrigt max 10 talet personer. Jag tror inte det varit några problem om att även ha fyllt den delen av läktarna.

Idag kom det ytterligare ett misstänkt dopingfall och det var Robel Fsiha som kom hit till Sverige från Eritrea och blev svensk medborgare 2018 och testet på honom gjordes i Addis Abeba. Han vann även EM i terränglöpning i december. Det kom ett fall även tidigare då brottaren Jenny Fransson också hade misstänkts för dopingbrott. Sedan tidigare har även en av de kvinnliga medeldistanslöpare varit avstängd men det var för att hon hade inte meddelat vart hon fanns och sökts av dopingpolisen. Jag tycker inte detta känns upplyftande för svensk friidrott och inte heller för den tränare som Robel hade. Det har varit många och ständiga diskussioner hur det varit med tester på idrottare från Afrika. Det här är en skam för svensk idrott då vi fått sagt till oss att svenskar dopar sig inte. Vi får vänta och se vad B proverna säger men det är sällan de avviker från A provet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.