Nu är Donald Trump ute med knivhugg i ryggen på republikaner som sagt sanningen

Nu är han i farten igen den här upprorsmakaren Donald Trump. Jag skulle tippa att det är många som nu ångrar att man inte fällde honom i riksrätten. Den som säkert ångra sig mest Mitch McConnel som är republikanernas ledare i senaten som han gav sig på ordentligt. Tyvärr för partiet har Trump nog många knäppgökar som står bakom honom. Det är så extremhögern är de diskuterar inte politikens innehåll utan gör som Trump gjorde i valrörelsen pratade enbart om personangrepp. Vi får nog tro att det finns de som vill ha honom tillbaka som presidentkandidat 2024.

Så här skrivet Omni om Trumps angrepp på Mitch McConell.
Donald Trump uppmanar republikanerna att dumpa Mitch McConnell som partiets senatsledare, enligt ett uttalande han har gjort från sitt hem i Florida.

Trump menar att McConnell inte gjorde något för att ”avvärja katastrofen kring valet i Georgia och andra vågmästarstater”.
– Han gjorde ingenting och han kommer aldrig att göra vad som krävs för att vi ska ha säkra val i framtiden. Han har inte vad som krävs, han har aldrig haft det.

– Mitch är en bister och butter politisk bluffmakare, säger den tidigare presidenten i uttalandet.
McConnell har tidigare riktat kritik mot Donald Trump och hans roll i stormningen av Kapitolium den 6 januari. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.