Kommer Ryssarna någonsin få uppleva en demokrati Tsarer, kommunister och nu diktatorn Putin?

Ryssland har koncentrationsläger läger enligt Navalnyj. Det förvånar inte för egentligen tror inte jag mycket har hänt inom förföljelser av folk med oliktänkande sedan kommunismens fall. Om den nu på något sätt har försvunnit. Ryssland är även i dag en centralstyrd diktatur på samma sätt som under kommunisttiden.

Ta bara hur man tolkade lagar då man förändrade Navalnyjs straff från villkorligt till ett en dom för att han inte kunde anmäla sig enligt domen när man hade försökt giftmörda honom. Jag tror han har rätt när han säger det är ett koncentrationsläger han numera sitter i och det finns säkert många fler koncentrationsläger i Ryssland där kritiker mot Putin sitter.

Det är viktigt att komma ihåg att han kommer från KGB som är den gamla säkerhetstjänsten. Ett samhälle som Ryssland finns ingen egentlig opposition officiellt och att vara i onåd hos Putin och polis och säkerhetstjänst innebär helt säkert att man försvinner av någon orsak.

Så här skriver Omni om Navalnyj. Aleksej Navalnyj som avtjänar ett 2,5-års fängelsestraff på en straffkoloni utanför Moskva säger att han sitter i ett ”riktigt koncentrationsläger”, skriver AFP.
”Jag måste säga att Rysslands fängelsesystem har överraskat. Jag hade ingen aning om att man kunde uppföra riktiga koncentrationsläger 10 mil från Moskva”, skriver Navalnyj i ett inlägg på Instagram.
Navalnyj skriver att han inte har sett några tecken våldsamheter, men att den spända stämningen gör att han inte misstror tidigare rapporter om brutalitet. Navalnyj fick fängelse efter att ha brutit mot en villkorlig dom. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.