Vilken förnedring och misstänkt våldtäkt och kränkning som skett under inspelningen av Paradise Hotell och saker måste hända mot produktionsbolaget

Lägg ned serien Paradise hotel. Det är inte sunt att ett program där det har skett en anmälan om våldtäkt mot en kvinna men mannen är även utreds för ett sexuellt övergrepp på en annan kvinna. Det här programmet spelades in i höstas och förrän det började bli känt vad som hänt kom blev det liv i luckan och helt rätt. Jag funder även över hur de företag som annonserat i programmet känner sig. Jag hoppas att annonsörerna tänker sig för innan de annonserar i en kanal som inte Vidar åtgärder när det sker en våldtäkt när man spelar in programmet.

Så här beskriver Omni det som nu händer när det gäller utredningen av våldtäkten.Den manlige deltagare i Paradise hotel som anklagats för sexuella övergrepp utreds nu för våldtäkt mot Annie Dahlberg som medverkade i realityserien, rapporterar Expressen.

Annie Dahlberg har nyligen bytt advokat till Elisabeth Massi Fritz, som är kritisk mot tv-bolaget Nents agerande. De misstänkta brotten ska ha skett i höstas, under inspelningen av tv-serien i Mexiko.

– Jag ska hjälpa henne att få upprättelse. Min klient mår dåligt och har blivit kränkt på ett allvarligt sätt, säger Massi Fritz till Expressen.
Mannen utreds även för sexuellt övergrepp mot Jennifer Paatere som också medverkade i tv-serien. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.