Svår match hemma i kväll då Björklöven möter AIK hemma.

Dags för Björklöven att spela hemma i kväll mot AIK. Det är ett lag som rykt upp sig ordentligt efter en mycket trög start. Inte nog med att man spelar mot dem idag utan det gör man även nästa onsdag. Jag tror man får det kämpigt i kväll då det är flera spelare som saknas. Endre är inte med då han fortfarande är sjuk. Där har Löven lånat målvakten Oliver Tornerfeldt från Teg då de yngre målvakterna är och vaktar målet i Juniormatcher. Plant och Perron spelar inte och nya spelare är borta i kväll och det är även Vainio som gjorde come back senast. Om det är nya skador eller sjukdom har det inte sagts något om. Jag är inte optimist idag och orsaken är att trots att man vann senast mot Almtuna så är AIK ett mycket bättre lag. Efter 6 minuter slutade man helt att spela och har det varit ett bättre lag än Almtuna så har man kunnat vända matchen.jag ska inte heller gå dit i kväll utan ser matchen på TV. Hoppas att jag kan gå dit nästa onsdag då det är AIK igen och om man tagit bort dessa stängningar som skett på grund av pandemin. I kväll blir det att se matchen med några av grannarna på Seniorhusen på Berghem och samtidigt följa med på V86 på telefonen även om det ser lite enkelkryss ut i förväg på travet. Jag hoppas på seger men då måste man vara inne i matchen hela tiden och inte somna in som senast när man ledde med 3-0 efter drygt 6 minuter