Ryssland är ett land vars armé består av massor med lustmördare

Nu har nog Ryssland tänkt köra ett brutalare krig i Ukraina. Man har satt till en general som är känd från kriget i Syren som är känd för sina brutala metoder där allt är tillåtet. Det är den ökände generalen som trots sin brutalitet fått många höga utmärkelser. Han heter Alexander Dvornikov som ska leda styrkorna till att Putin kan utropa sig till segrare. ”Den 60-årige befälhavaren ledde tidigare de ryska styrkorna i Syrien och fick därefter ta emot hedersutmärkelsen ”rysk hjälte”, den högsta man kan få i Ryssland. samtidigt som larm om kemvapenattacker i Mariupol, samt rapporter om att ryska soldater använder våldtäkter som vapen” sagt i ett citat ur Aftonbladet. Alla källor har samma syn på vilket brutalt krig det blir med den mannen där allt är tillåtet.

Det har ju kommit hur många bevis som helst i krigets spår där ryssarna gjort många brott mot krigets regler. Nu finns allvarliga misstankar om att man använt kemiska stridsmedel.
Man har även skändat och dödat män och sedan våldtagit deras fruar och ibland även våldtagit barn. Såg att polisen i Stockholm gjort tillslag som köpt sex där de flesta var kvinnor från Ukraina och man kan nog med fog tro att det är kvinnor som tvingats till sexhandel. Man har även hittat ställen dit kvinnor och flickor tagits till fånga och där många nu har konstaterats gravida. Det är ju grymheter över allt för ryssnar härjat både främst mot civila som ska vara fredade i krig. Sedan skjuter man helvit med allt mot bland annat sjuhus. Ryssar är ett mördarfolk och vi vet att man försökt förgifta motståndare men misslyckats men de har säker även lyckats. Där de far fram förstör det allt även kulturminnen och dödar alla som kommer i dess väg och så har man satt till generalen som för ett grövre krig större än alla andra. Dessutom verkar det inte göra så stor skada som alla sanktioner man tagit

Så här beskriver Omni vad som hänt med sanktionerna
Trots västvärldens omfattande sanktioner kommer Ryssland att kunna bedriva ett långvarigt krig i Ukraina som, säger experter och ekonomer till Reuters. Orsaken är att den ryska staten tjänar pengar på stigande priser på bland annat olja och gas. Pengar som i sin tur försörjer den ryska armén.
Johan Norberg, senior analytiker på Totalförsvarets forskningsinstitut, säger till nyhetsbyrån att sanktionerna inte kommer att ha någon effekt på kriget på kort sikt eftersom att den ryska militären krigar med ”stridsvagnar de redan byggt och soldater de redan tränat”.
Världsbanken har uppskattat att sanktionerna kommer krympa Rysslands ekonomi med över 11 procent i år men att intäkterna från energiexporten ökar. Slut Omni

Nu skulle Ukraina ha utrustning så de utplånar de långa kolonner som ryssarna kommer med mot de östra delarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.