Ryssarna transporterar bort lika för att mörka vad de sysslar med

Ryssarna förnekar sig aldrig och man undrar om de inte har för avsikt att Utplåna Ukraina från kartan. De har blivit en hel del störda över den brutalitet som avslöjats men som de försöker mörka genom att kalla Fake News. Men visst finns det tillräckliga bevis för att det har begått folkmord och brustit i etiken och gjort saker. Nu tror man dessutom med säkerhet att de fört bort kroppar från Maribols gator. De gömmer dem för att senare förstöra dem för att undanröja bevis för att minska kritiken om folkmord och krigsbrott.

Så här skriver Omni om detta.
Omkring 21 000 personer beräknas ha dödats i Mariupol sedan e ryska styrkor belägrade den ukrainska hamnstaden strax efter invasionen. Det säger borgmästare Vadim Bojtjenko, som dock tillägger att det är svårt att precisera det exakta antalet, rapporterar The Guardian.
I ukrainsk tv säger Bojtjenko att det finns bevis för att ryska styrkor har fört bort kroppar från stadens gator.
– Vi vet att det finns så kallade koncentrationsplatser där de gömmer kroppar och att de planerar att förstöra bevisen för tortyren de har genomfört i Mariupol. Vi kallar det folkmord, vi kallar det krigsbrott. Slut Omni

Nu får vi hoppas att vapenförråden i Ukraina har blivit välfyllda och med rätt vapen och rött ammunition så att de kan skjuta sönder och samman de trupp och matrialförflyttningar som körs fram i länga konvojer. De måste få tillgång till utrustning så de kan försvara sig annars är det bättre att låta ryssarna ta över utan krig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.