Ryssarna fortsätter med mördandet och krigsbrotten men erkänner inte att deras flaggskepp sänktes

Ryssland måste vara ett land i förfall och styrs av och med lögner. De nekade att Ukraina hade sänkt krigsfartyget Moskva vilket ryssarna nekade för och de nekade även att den hade sjunkit vilket de senare erkänt. Nu har de börjat skjuta mot huvudstaden som en hämnd för att de säger att Ukraina varit in i Ryssland och skjut och det förnekar Ukraina. Det är säkert för att Ukraina har sänkt båten Moskva vilket Ukraina erkänt men ryssarna ljuger nu och törs inte erkänna det för det är självklart en enorm prestigeförlust men de straffar Ukraina för för nedskjutningen. Nu lär de ha tagit folk till fångar i Mariupol och fört bort den. Det är många människor som mördats där och folk svälter ihjäl då de inte kan gå ut och få tag i mat för då mördas man

Så här skriver Omni
Tiotusentals har dött och många ukrainare har försvunnit i Mariupol. Det säger den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj till BBC.
– De fick nya ryska pass och fördes djupt in i Ryssland. Vissa fördes till läger och andra till städer. Ingen vet vad som har hänt med dessa människor och ingen vet hur många som har dödats, säger han om de försvunna personerna.
Vidare säger han att Rysslands grymheter i Mariupol, Butja och Borodjanka har försämrat möjligheterna att kunna nå ett fredsavtal med Ryssland.
– Det handlar inte om mig, utan om Ryssland. De har inte många fler chanser att prata med oss, säger han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.