I går slarvade Björklöven bort chansen att få spela final mot HV 71

Björklöven spelade troligen bort sina chanser att spela final mot HV71. Det var märkligt att man inte på hemmaplan inför full läktare orkade få en start som säkerligen har gett en seger. Trots 12-9 i skott kom inga riktiga chanser från ett lojt spelade Björklöven. I starten på andra perioden gav Endre MoDo en riktig gratischans genom att obegripligt spela puck out. Då gjorde MoDo 1-0 ca 10 sekunder efter att ha skaffat sig ett spelövertag och Löven glömde bort att markera en MoDo spelare.

I andra perioden efter en fem sex minuter drog Löven på sig en utvisning vilket MoDo tog chansen att ta ledningen med 2-0 men Hutchings reducerade i stort sett omedelbart. 2 minuter kvar tog Löven ut Endre och då kom kvitteringen och hoppet kom tillbaka. Men då gjorde Löven som vanligt somnade in och direkt efter tekningen tog MoDo tillbaka ledningen och då var loppet kört. Det är obegripligt att man inte i det läget kunde spela av matchen. Jag tycker tycker Björklövens insats inte var godkänd och nu har MoDo två hemmamatcher och de släpper inte MoDo.