Ge polisen den utrustning de behöver för att få slut på de kravaller som pågår på flera håll för man kan inte låta poliser skadas för att de ska upprätthålla ordningen

Idag kommer bloggen sent då jag varit i Långvattnet och bland annat dragit upp några riktigt stora gäddor i det extremt fina vädret. Det har varit mycket oroligt där den dansk/svenske högerextreme partiledaren haft sin valturné. Han har dock inte alltid dykt upp där han tänkt vara och sökt tillstånd. Vilka det är som ställer till de anfall som riktas främst mot polisen är lite svårt att få reda på. Det är i alla fall gott om unga människor som beter sig som terrorister. Det verkar som om det är Paludans jobb att ställa till med så mycket bråk och kaos som det bara går. Det är i och för sig vanligt att högerextrema vill skapa så mycket kaos som möjligt

Det har varit våldsamma kravaller på flera platser där man dragit fram och bland annat eldat upp många polisbilar. Att agera på det sätter är ett hot mot demokratin. Så här kan det inte fortsätta och det ser ut som om polisen inte har de resurser som behövs för att sätta emot dessa terrorister för det är ju det som man är. Det borde väl gå att använda tårgas och bilar med högt tryck på vattnet och även andra metoder för att skilja på och få kravallerna att upphöra. Jag hoppas även att det blir mycket kännbara straff för de som är ledare för dessa kravaller. Eftersom det enligt polisen har varit många ungdomar under 18 år måste man fråga sig var deras föräldrar håller hus. Men kan inte fortsätta som man gjort hitintills utan polisen måste ta till betydligt hårdare tag. Vi kan inte låta folk attackera polisen och bränna upp polisbilar då har det gått alldeles för långt.

Så här skriver Omni om den högerextreme mannen

Rasmus Paludan, partiledare för det danska högerextrema partiet Stram kurs, pausar sin så kallade ”valturné” minst en vecka. Det bekräftar Paludan för norska TV2. Under söndagen skrev han på Facebook att han bestämt sig för att ställa in planerade arrangemang i Norrköping och Linköping.
– Jag är i Köpenhamn och det blir nog nya valmöten i Sverige först om en vecka, säger han.
Paludans annonserade koranbränningar i flera svenska städer, där han i flera av fallen själv uteblivit, har lett till våldsamma upplopp där våldet till stor del riktats mot poliser.
Svensk polis uppger för TV2 att det inte i nuläget finns några nya tillstånd utfärdat för Paludan att hålla sina möten. Slut citat.

Om det inte räcker till med den utrustning som polisen har idag så skaffa utrustning så de kan stoppa det som pågår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.