Idag Trav med V75 på Umåker med många fina hästar och mycket duktiga kuskar

Idag är det årets största travdag på Umåker med V75. Det är också en extra stor utdelning på just 7 rätt på V75 eftersom det är en jackpot från tidigare. Det är så mycket pengar som 49 miljoner extra som har hamnat i 7 rättspotten. Det kan bli en hyfsat bra utdelning även om det finns en riktigt stor favorit i Guldbjörken som sponsras av UM fastigheter och det är Daniel Redens häst som har nummer 1 och heter Don Fanucci Zet. Jag tror han vinner trots att det finns flera bra hästar med i loppet bland annat Selmer IH som ägdes av Ingemar Hultkvist.

Inom V75 finns det flera andra fina lopp bland annat i avd 5 i avd75 som är ett minneslopp efter Umeås störste tränare och kusk nämligen Berth Johansson. Det är ett lopp där en av favoriterna också ägs av Daniel Reden och körs av Örjan Kihlström och har nummer 10 och heter Kurri Jari Boko har nummer 9 och körs av stjärnkusken Björn Goop som kör 9 lopp idag. I det loppet varnar jag för häst nummer 4 Rome Pays off och körs av Daniel Wäjersten.

Det är många andra fina lopp idag ute på Umåker nämligen lopp nr 4 som inte ingår i V75 utan är fjärde loppet i V4. Det är ett Nordsvensk lopp men blev inget V75 lopp då det har dagens största favorit Månlykke A.M som körs av Gunnar Melander. Det är ett mycket fint lopp där Jan-Olov Persson har hela 4 hästar till start och där nr3 Smedheim Solan körs av Björn Goop, nr4 B.W. Sture körs av Örjan Kihlström, nr8 B.W. Rune körs av Mats E Ljuse och själv kör Jan-Olov nr 9 Bellfaks. Dessutom finns det flera bra hästar i det loppet tex Tangen Haap som har Björk Karlsson som driver. Loppet är ett sprinterlopp och där kommer det att gå fort.

Umåker är värt ett besök i dag med fina travtävlingar med många bra hästar och bra kuskar. Har du inte möjligt går det hur bra som helst att spela på alla de spelformer som finns inom travet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.