Ryssland är ett hemskt land på många sått

Ryssland är ett djävla land när man ser hur man beter sig just nu i Ukraina. De följer inte krigets etikregler de dödar civila människor och de för bort folk från Ukraina till någon typ av läger, de våldtar kvinnor i lägren som de gör där man ockuperar. Det lägger sig dessutom i vad som ligger på andra länders ansvar men det de tror att andra länder vill ha göra med dem. De hotar med åtgärder men ibland i en lugnare ton. När andra länder tycker att ryssarna borde ha pressfrihet och inte fängsla folk för att de demonstrerar. Det är mycket som Ryssland måste förändra om de ska släppas i i våra offentliga medlemmar

Nu är Rysslands vice utrikesminister ute igen och hotar.
”Att Sverige och Finland går med i Nato är ett misstag som kommer att få ”långtgående konsekvenser.” Det säger Rysslands vice utrikesminister Sergej Rjabkov dagen efter Socialdemokraternas ja i frågan, rapporterar flera nyhetsbyråer.

Den globala situationen skulle förändras radikalt av ett svenskt och finländskt medlemskap, enligt Rjabkov.

Rjabkov säger enligt den statligt kontrollerade nyhetsbyrån Interfax att Sverige och Finland inte ska ha några illusioner att Ryssland utan vidare kommer att finna sig i ländernas Natobeslut.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.