Det kommer nya uppgifter om mördaren i Almedalen

Det kommer fram mer och mer uppgifter om Almedalsmördaren. Det har tidigare kommit fram uppgifter om hans nazistiska sympatier och att han för några månader sedan hade varit i Sverigedemokraternas kanal Riks där han ostört fick hetsa mot Muslimer framför en grupp anti Paludan demonstranter. I tråden efter hyllade SD:are kvinnomördaren som en ”viking” ”hjälte med cevilkurage. ”Sverige behöver fler som han”. Han hade kommit till Visby samma dag och hade planerat mörda Marie Wieselgren. Det har också framkommit att han var narkotikapåverkad och inte mådde så bra.

Så här har Omni skrivit om det senaste om mördaren.

”32-årige Theodor Engström som häktats misstänkt för mordet på Ing-Marie Wieselgren i Visby hade koll på Wieselgrens schema, och hans syfte var att utföra ett dödligt dåd mot henne. Det säger hans advokat Staffan Fredriksson till DN.
Engström ska också ha haft andra tilltänka måltavlor.
– Hade han inte lyckats med Ing-Marie hade han en plan B. Han uttrycker det som att han har haft högre ställda mål, hur man nu ska tolka det, säger Fredriksson.
Ing-Marie Wieselgren var psykiatrisamordnare på Sveriges Kommuner och Regioner. Engström ska själv lida av psykiska problem och ett motiv bakom dådet är att han inte anser sig ha fått den vård han behöver, uppger Fredriksson.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.