Björklöven seger utan att ha spelat bra men domarna var en fullständig katastrof som inte blåste av vid huvudskada på Jacob

Det blev trots allt en seger för Björklöven i kväll. Det var mycket inte mycket till ishockey i den första perioden och så stod det bara 1-1. Björklöven hade tagit ledningen och fick en kvittering gratis av domarna. Så djävla simpelt och dåligt får inte domare i Sverige som strax före Tingsryd kvitterade. Man funderar ju om de är helt blinda. Jacob Olofsson fick en klubba i huvudet och rasade ihop på isen utan att domarna blåste av spelet. Jacob kunde inte resa sig upp och Tingsryd gjorde mål. Att låta spelet fortgå när en spelare ligger på isen med en huvudskada är rent utav livsfarligt och om spelaren skulle behöva akut vård. Jacob kom inte heller efter den smällen. Det som hände tycker jag är en så grov domarmiss att de bör straffas. Det är ju två domare och två linjedomare och flera tittade i alla fall mot hållet där Jakob låg på isen. Rahimi försökte efter ett tag förklara för domarna hur fel de hade men de verkar inte fatta vad de kunde ha ställt till med. Jag tappade mer eller mindre intresset när man får se hur domarna agerar med risk för allvarliga skador för spelaren.

Efter detta kom det till två mål i slutet av andra perioden av Nick Schilkeys som även gjorde ett mål till i tredje perioden. Jag tycker trots att det blev seger med 4-1 inte att det var någon bra match men svårt att se vad det beror på. Nick får dock fullt godkänt för sina tre mål även om han fick fina passningar varav två från Scott Pooley. Nu gäller det att gå vidare till nästa match som är mot AIK hemma och hoppas också att Jacob kan vara tillbaka till spel för vi har inte råd att vara utan centrar