Sverigedemokraterna i Sölvesborg beter sig som Nazister gör nu hotar de moderaterna som lämnat samarbetet och gått till samarbete med S. Hur de beter sig från SD är beskrivet i bloggen

Nu kommer det verkligen fram att Sverigedemokraterna har kvar Nazismen i sin verksamhet dessutom i deras starkaste fäste Sölvesborg. Där bröt moderaterna med SD vilket de självklart gjorde rätt efter deras eget sätt att tänka. Nu visar dem sitt rätta jag genom att hota Moderaterna i Sölvesborg som är Jimmy Åkessons hemkommun. Åkesson har även under lång tid varit sambo med SD ledaren i Sölvesborg Louise Erixon (2011–2020) Ms gruppledare säger att det som nu hänt är de värsta dagarna hennes liv. Jag hoppas verkligen att detta polisanmäls och alla som man kan identifiera får smaka på SDs egen medicin med mycket höga straff. Nu hoppas jag verkligen att Moderaterna centralt centralt också agerar. Ulf Kristersson bör fundera över hur han kan samarbeta med ett parti som i Åkessons hemkommun beter sig som Extremhögern gör mot Moderaternas gruppledare som inte längre vill samarbeta med Sverigedemokraterna som beter sig i Åkessons hemkommun som Donald Trump gjorde i USA. Kristersson borde ringa upp Magdalena Andersson och bilda en S och M regering och kasta ut SD ur regeringskansliet.

Så här har Omni skrivit om det hot Moderaterna och deras gruppledare fått utstå i SDs mönsterkommun Sölvesborg.

Moderater i Sölvesborg har drabbats av hot och hat efter beslutet att lämna Samstyret och därmed avsluta samarbetet med Sverigedemokraterna, skriver SVT Blekinge.
Gruppledaren Kith Mårtensson (M) beskriver det som den värsta helgen i livet. Hon har bland annat fått höra att hon är en ”fittkärring som ska brinna i helvetet”. Telefonsamtal, mejl och meddelande på sociala medier har avlöst varandra.
– Jag har legat hemma med stresspåslag hela helgen och har inte vågat gå ut.
Partiets riksorganisation är inkopplad och Mårtensson ska träffa Sölvesborgs kommunjurist. En del av hoten ska polisanmälas, säger hon.
Efter valet gick Moderaterna samman med S, C och det lokala Solpartiet i stället för att fortsätta samarbetet med Sverigedemokraterna. Det ledde till stor ilska i SD, som blev klart största parti i kommunen med 39 procent.
Sölvesborg, som är Jimmie Åkessons hemkommun, har varit SD:s viktigaste skyltfönster utåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.