Björklöven rasade ihop i spelet fullständigt i går och nu kan det bli svårt att nå semifinal och dessutom har ishockey regler där motståndaren kan anmäla i efterhand vilket är helt sjukt och Lövens målspruta kan nog bli avstängd av situationsrummet en sjuk företeelse

Björklövens spel föll ihop som ett korthus efter 1 period i går. Jag trodde inte mina ögon när matchen gick vidare efter första perioden. Det är länge sedan som jag sett Björklöven så tafatta. Det är svårt att säga vad det beror på att man kan gå ned sig så mycket i spelet. Jag blir oroligt att det kommer att stanna vid ett spel i kvartalet. De som fick nya längre kontrakt var inte heller några ljus.

Det är fler saker som är knepigt ”Nick Schilkey har anmälts till disciplinnämnden för en slewfoot i matchen mot Västerås”, enligt hockeyallsvenskan på sin hemsida. Det här med anmälningar i efterhand är en styggelse och nu blir han troligen avstängd i kanske båda bortamatcherna.

Det är fel system för domaren reagerade inte och Löven fick ingen utvisning. Det här är ytterligare ett exempel att det där med situationsrummet och videogranskningen måste bort nästa säsong. Numera har man två huvuddomare och allt straff retroaktivt är fel. Seriens värsta buse som körde en crosschecking mot halsen fick bara matchstraff och får spela nästa match. Han är ju en mycket ful spelare och återfallsförbrytare, Fryklund som han heter får spela bidrar vilket är helt sjukt.

Undra på att domarna blir sämre och sämre när de inte bestämmer helt utan det är några som inte platsat som domare som sitter där. Återinför också offside i målgården på rätt sätt att när spelare kommer in i målgården ska man blåsa av direkt. Nu är det diskussion om man stört målvakten och det gör man alltid. Sedan är man från domarna alldeles för dåliga på att blåsa av när det är käbbel och knuffar och diskussion med domarna vilket ska vara utvisning. Allt skit som man sysslar med gör att matcherna drar ut på tiden till ingen nytta. Björklöven har satt sig i en dålig sits och skärper man sig inte blir det ingen semifinal. Björklöven borde också göra som andra klubbar anmäla lag som Västerås nu gjort. Målspruta Löven borta var självklart målet med anmälan något som inte domaren såg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.