Björn Söder och Jimmy Åkesson har brutit mot svenska lagar om främlingsfientlighet, religionsfrihet och rasism, det bör åklagare väcka åtal om

Sverigedemokraterna sysslar med hets mot folkgrupp, det är utom allt rimligt tvivel. Det måste vara så om man läser vad Nazisten eller rasisten eller fascisten Björn Söder har sagt. Han säger klart och tydligt att judar är inte svenskar. Är inte det hets mot folkgruppen judar är inte svenskar. Judendomen är också en religion judendomen och då är det även ett ingrepp i en lag vi har i Sverige nämligen religionsfriheten . Jag kan bara konstatera att Björn Söder borde så snabbt som möjligt väckas åtal mot utifrån det jag nu sagt.

Även Jimmy Åkesson är också en som borde åtalas för hets mot folkgrupp då han sagt att fullt utövande muslimer kan inte vara kan inte vara svenskar. Ytterligare en hets mot en folkgrupp muslimerna och även en attack mot religionsfriheten. I sverige ska varje person som bor här ha en rätt att utöva vilken religion som man vill och tror på. Det som nu händer i Sverige är att vi har ett parti som bryter mot de regler vi har i Sverige och det är på tiden att detta prövas i en domstol. Det märkligaste är vi får inte höra vad Sveriges statsminister säger om de som attackerar vår religionsfrihet. Det är på sin plats att vi får höra av statsministern om vi ska ha en religionsfrihet i Sverige eller inte. Du Ulf Kristersson nu har villkorslöst godkänt att regeringen är helt beroende av ett parti med sina rötter i nazismen och fascismen. Du Edward Riedl som brukar tycka till hur kan du bejaka Nazismen och fascismen som politisk modell. Du har även själv brukat det genom en massa lögner om energipolitiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.