Systemet med att betala resor kan försvinna måste bort för det är en stöld när de försvinner

Systemet med att man kan tappa betalda resor måste göras om. Harriet Söder på länstrafiken har svarat på min insändare i denna fråga men verkar tro att det bara är vi som är som drabbats av att man stulit de antal resor som fanns på biljetten Harriet Söder måste veta att det är oerhört många som tappat sina resor. Jag kan inte gå ut och handla utan att möta folk som är förbannade. Nog är det ett 30 tal personer som varit i kontakt med mig och upplevt samma sak, idag när ja ute och handlade var det 6 st. Det är många som av det skälet inte kommer att åka kollektiv trafik i Umeå.

Det är systemet som man tycker är fel att man betalt en för en resa och att man tar bort betalda resor. Det är stöld och inget annat. Hennes förklaring att man behöver en gräns för hur länge en betald resa gäller så skulle aldrig en taxejustering ge någon effekt. Det tror jag inte ett dugg på man har ju fått pengar i förväg för resorna och det är alltid en tillgång i ett bolag. Det här är ett dumt påhitt och kan man inte leverera en sak som är betald ska man betala tillbaka pengarna. Det är affärsmoral och inget annat.

Nu upphandlas ett nytt biljettsystem och då måste man rätta till detta att gå in och ändra på köpta  biljetter det kostar pengar. Jag har fått ett uppdrag av gamlagardet att skriven en motion om detta i partiet i Umeå. Jag och vi förväntar oss en ändring av detta och vi är säkra på att vi har Umeåborna med oss om detta. Jag är dock helt säkert på att det är inte många som anser att man tar tillbaka resor som är betalda och tror inte det är många som köper resor för att undvika biljetträkningar utan man köper för att det finns fördelar med att ha köpt ett viss antal resor för att man tänker åka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.