Vet TV 4 hur en kommun fungerar

 

TV4 en märklig företeelse
För en stund sedan blev jag uppringd av TV4 och de frågade varför det är så lite ärenden nu när jag är borta och hänvisar till vad Anders kd och Tamara v sagt.
Vad har de föresten en enda gång haft för vetskap om vilka ärenden som är på gång ? Ärligt talat inte en enda gång, jag upprepar inte en enda gång.
I  alla tider har vi alltid haft fullständigt oberoende politisk beredning av alla våra ärenden. Våra tjänstemännen förbereder alla ärenden utifrån sin kompetens och utifrån detta blir det sedan politiska beslut och presidiet går enbart igenom dagordningen för att se om allt är färdigberett.
Enligt den arbetsordning som finns så när jag är borta så träder kommunstyrelsens vice ordförande Anders Ågren in och har då ordförandeberedning med Marie-Louise Rönnmark som är Ks andre ordförande och ser efter om ärende är färdigberedda.
Nu vet jag att det blev ingen beredning i tisdags då Anders både Anders och Marie-Louise var på annan ort av olika skäl och arbetsutskottet blev inställt. Vad de gjorde får TV 4 själv ta reda på. Om det beror på detta eller något annat att dagordningen är tunn,  fråga bara inte mig.
Är alla borta eller att det inte blir någon genomgång med kommunstyrelsen presidie så har tjänstemännen själva ansvar för att föra upp de handlingar som kräver beslut
 
Själv säger jag bara så tänk om TV4 visste hur det fungerar innan att de ringer upp och när jag lägger ut detta så har inte nyheterna sänts och jag själv vet inte om Anders Sellström prioriterar andra uppgifter högre än jobbet i Umeå kommun utifrån de arvoden han har, men han är ju kristdemokrat så andra makter kan ha inflytande

2 kommentarer

  1. Christine Svensson

    Vad menar du? Vilka andra makter har inflytande på Anders. Andra makter som gör att han inte sköter sitt uppdrag.
    Som vanlig Lennart. Lågt mycket lågt. Att du ens tänker så!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.