KD efterlyser kommunalrådet Greger Nordlund i Dorotea.

Ni som bor i Dorotea vet ni vad kommunalrådet heter ?

KD som vet bäst påstår att han heter Greger Nordlund.

Är det rätt svar som ni lutar er mot i alla fall en del av er?

Jag har varit inne på kommunens hemsidor och där finns ingen med det namnet så jag undrar om han har avgått den som var förut.

Så här mycket vet Kristdemokraternas ombudsman om vem eller  vilka som styr i Dorotea och ärligt talat tror jag inte han vet ett enda dugg om vilken uppgörelse kommunledningen träffat med Dorotea.

Ska KD skära ner änu mer på verksamheten i Umeå som är en droppe mot vad de gjort i Dorotea och räcker inte pengarna till ska nu KD höja skatten. Ska vi ha egna vårdplatser på varje stadsdel som är över 3000 innevånare i andra delar av länet eller ?

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Nog vet jag att Greger heter Lindqvist. Fingrarna går så fort ibland så jag skrev den andra Greger som jag känner som heter Nordlund. Så tack för korrekturläsningen Lennart!
    Men frågan kvarstår. Vår socialminister är tydlig, och lagen är tydlig. Lika vård för alla! Verkar inte gälla i Västerbotten.

  2. Lennart Holmlund

    Svar till Hans-Inge Smetana (2012-11-13 01:17)
    Felstavning kan jag acceptera men inte fel namn. Jag tror inte du är rätt person att bedömma om alla får lika vård i hela länet. Alla som har behov får komma till sjukhus eller Universitetssjukhuset. Jag tycker det ser mer ut som om landstingeti Dorotea gör det som ligger på kommunern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.