Skyltsöndagen

Denna vecka har varit full med olika aktiviteter. I tisdags var jag på en konferens ”En dag om föräldrastöd” det var en dag som fyllde kunskap om aktuell forskning på området. I onsdags så var vår riksdagsledamöter Jonas Eriksson här som höll olika intressanta föreläsningar. I torsdags var jag på KS-träff i Ö-vik, där vi diskuterad aktuella frågor angående umeåregionen. Idag var det utbildningsdag förtroendevaldas arbetsgivarroll och arbetsmiljöansvar. Äntligen så är det helg!! Ni är alla välkomna och träffa MP på söndag i Rådhustorget ”skyltsöndagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>