Positiva spiraler ger uppåtgående trender

Intressanta och välbehövliga förslag är det som presenterats inför höstbudgeten. En sänkt skatt för pensionärer, ett jobbskatteavdrag och en sänkt restaurangmoms känns bra, väldigt bra för mig som Centerpartist och kvinna mitt i livet.

Förslagen pekar i en tydlig riktning som innebär att det verkligen ska löna sig att arbeta, att man inte ska straffas för att man är pensionär och att alla människor skall kunna sätta guldkant på tillvaron genom att äta en god bit mat hos den lokala krögaren. En krögare som förhoppningsvis serverar lokala råvaror och därmed ökar försäljningen hos de lokala producenterna. Och att krögaren sedan får fler gäster som innebär att han i sin tur anställer mer personal gör bara den positiva spiralen ännu mer positiv.

Låt matlandet Sverige ge njutning till folket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>