Holmlund kan inte ha mer fel

Läser Lennart Holmlunds blogg och ser att han oroas över att Annie Lööf kan vara svår väckt

Det är inte så konstigt Lennart, Annie Lööf är redan vaken ;)

Centerpartiet och Annie värnar om din egen valfrihet och jobbar hela tiden med att förädla och förbättra de politiskabesluten för att bygga morgondagens samhälle. Vi kan inte luta oss tillbaka och vara tacksam för det Per-Albin Hansson gjort för Sverige. (En hyvens kille som fick mycket gjort) Vi måste fortsätta förändra för att vara ett land i utveckling där människor mår bra.

Centerpartiet har en agenda för här och nu samtidigt som det finns en vision om ett samhälle där du som individ tillsammans med dina vänner och andra människor har möjlighet att växa och förverkliga din dröm själv eller med andra. Ett Sverige där en närodlad politik gör skillnad.

I allt från de mjuka frågorna om valfrihet i vården via matfrågan där ursprungsmärkning av varor är en självklarhet, lika självklart som att bevara byggdemedlen för att stärka bygden och att överanvändningen av antibiotika måste stoppas. Stoppas måste också den icke fungerande vården för de med psykisk ohälsa vilket är ca.90% av alla sjukskrivna, här behövs en ordentlig översyn och en förändring. Då det gäller frågor som Norr Botniabanan, en militär alliansfrihet till frågorna som handlar om att det måste byggas mer bostäder eller att det skall bli enklare att vara småföretagare med mindre blankettkrångel har Centerpartiet en agenda för att underlätta och förbättra.

Det är Nära dig vi får svar på vad just din del av landet behöver för att fortsätta utvecklas ♥ Vi jobbar för ett got nytt år efter valet ♥ Centerpolitik är politik nära dig ♥

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y_UVM1OEwmE

klöver nytt år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>