Järnvägar före vägar !!

Vi i Miljöpartiet vill prioritera Järnvägar före vägar, där vi har resenären i centrum, fördubblar andelen resor med kollektivtrafiken och ger bättre förutsättningar för godstrafiken. Vi vill investera i ökad kapacitet och ökat underhåll för att minska tågförseningarna. Vi gör detta för att bättre möta  klimatutmaningen, öka tillgängligheten och skapa fler jobb. Vi skapar ett system som resenären kan ha fullt förtroende för !

En kommentar

  1. Fredrik Gustafsson

    Hur ska vi klara sådana satsningar när den moderatledda Regeringen inte bryr sig om att finansiera Botniabanan med en enda krona. Man slår helt ifrån sig ansvaret för Norrländska infrastruktursatsningar.

    Miljöskatterna ska gå till att utveckla regionerna som betalar och hela Sverige betalar skatt. Därför ska hela Sverige utvecklas inte bara väljartäta storstäder där Alliansen söker sitt stöd med sin valpopulism.
    Låt de Röd Gröna få chansen att prioritera och satsa på att utveckla Norrland istället för att låta Alliansen fortsätta avveckla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.