Nya badet driftas kommunalt

Miljöpartiet röstade idag  "ja" för att de nya badet skall driftas kommunalt. Det finns en hel del bra anledningar till att ett badhus driftas kommunalt. Den kommunala driften gör verksamheten pålitlig och stabil. Detta är viktigt för att kunna upphandla en entreprenad i framtiden. Badhusets innehåll måste planläggas så snabbt som möjligt, driften sätts på Umeå fritid som fått i uppdrag att ta fram en verksamhetsplan för badhuset. Den planen kommer att omfatta bl.a. beskrivning över driftorganisation, öppettider, storlek på simskoleverksamheten och föreningslivets behov och rättigheter. Det kommer också finnas en gymverksamhet i badhuset, fast den kommer styras av en extern part(entrepenör).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.