Sverige missar 14 av 16 miljömål

Naturvårdsveket meddelar att Sverige missar 14 av 16 miljömål, ett fullständigt misslyckande för både Alliansen och miljön. naturvårdsverket miljömålsuppföljning visar att politikerna måste agera, men alliansen fortsätter med att vara passiva. Behovet av flera åtgärder för att klara miljömålen har anmärkts av naturvårdsverket i många år.

Miljöpartiet presenterade i det senaste motförslaget till regeringens budget en rad konkreta förslag med ökade resurser till miljöarbetet, höjda skatter på miljöförstöring och statligt stöd till gröna investeringar.

Regeringen måste ta sitt ansvar för att klara miljömålen, de räcker inte med prat, det är dags att agera aktivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.