Rädda barnen

Idag var jag och representanter från olika organisationer på buffetlunch med Rädda barnens generalsekreterare, Elisabeth Dahlin. Vi hann ta upp några viktiga frågor , exempelvis socialnämndens satsning inom olika barnfrågor och hur Umeå tar emot ensamkommande barn. Elisabeth beskrev dessutom deras arbete för barn över hela världen och hur de mottagit massor av brev från anhöriga till barn som Rädda barnen i Sverige har hjälpt redan under år 1920. Rädda barnen fyller i år 93 och organisation har mottagit mycket hälsningar från olika länder runtom i världen för deras insatser.

Det var mycket intressanta diskussioner med givande tankar och idéer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.