Umeå Musikskola

Musikskolan firar 50 år i år, och denna vecka bjuder de in ca 1000 elever från kommunens olika skolor till föreställningen ”Musikäventyret”. Musikäventyret tar med oss på en resa genom epokerna fram till dagens musik.

Föreställningarna ges onsdag den 24/4 och torsdag den 25/4 kl 9.30 och 12.30 på Musikskolan/Midgårdsskolan.

Mellan kl. 18.00 och 20.00 på torsdag den 25/4 bjuder Musikskolan till Öppet Hus, där allmänheten kan få prova olika instrument, träffa lärarna och ställa frågor.

Musikskolans lärare erbjuder en föreställning som vandrargenom de olika musikepokerna från katedralen i Rom tillStarwars. Publiken får bl. a. träffa en ilsken Haydn, pudelrockareoch Elvis.Föreställningen är kostnadsfri och erbjuds elever i årkurs 3-6 iUmeå. Musikäventyret är en musikalisk upplevelse med levandemusik, och kan också ses som ett komplement tillmusikundervisningen i skolan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.