Tack skräpplockare!

Häromdagen publicerade VK en bild på nedskräpningen i Umeå. När vi från MP Umeå plockade skräp längst älven bekräftades denna mycket nedslående bild. Detta fotografi tog vi nedanför SF den dagen, och det är inte den bild vi vill att kulturhuvudstaden 2014 ska förknippas med. Skräpet är inte heller bra för djur och natur. För att bidra till en trivsam stad har politiker och medborgare ett gemensamt ansvar att minska nedskräpningen. Från kommunens sida bör vi se över papperskorgarna så att det blir enkelt att göra rätt, och gärna källsortera på fler ställen. Som medborgare kan vi föregå med gott exempel och inte slänga skräp på marken. Ett extra tack till alla som medverkat i skräpplockardagarna!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.