Bli en grön volontär

Oavsett om du har möjlighet att bidra med en timme, en dag eller en vecka till de gröna framgångarna kan du vara säker på att din tid gör skillnad. Ju fler vi är som ger av vår tid, desto bättre förutsättningar får Miljöpartiet för att göra ett riktigt bra valresultat 2014. Kanske vill du ägna några timmar åt att samtala om politik på stan, måla en valstuga eller dela ut valsedlar på valdagen? Har du någon särskild kompetens som vi kan få ta del av? Kanske kan du översätta en text eller formge en affisch? Eller har du körkort och kan hjälpa till med transporter? Här kan du söka ideella uppdrag inom Miljöpartiet de gröna på lokal, regional och central nivå. Registrera dig genom att godkänna de allmänna villkoren och fyll i dina kontaktuppgifter, du behöver inte vara medlem i partiet för att vara med. Om du redan är registrerad, godkänn de allmänna villkoren så kan du söka fler uppdrag direkt.

Här kan ni läsa mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.