Ta ansvar och stoppa miljöförstöringen

Sverige står inför ett val: att anta eller att smita ifrån vårt klimatansvar. Om Sverige och världen fortsätter att smita ifrån ansvaret så kommer vi, våra barn och barnbarn att drabbas av katastrofala klimatförändringar.

Miljöpartiet vill göra det miljövänliga valet enklare och billigare. Principen är enkel: skatterna ska höjas på det som smutsar ner miljön och investeras i det som är bra för miljön. Tåget ska vara billigare än flyget och maten som serveras i skolor och på äldreboenden ska vara ekologisk. Vi vill att Sverige ska investera i tåg och kollektivtrafik, ersätta den smutsiga energin med energi från skog, sol och vind.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.