Hur många barn ska dö innan du blir nöjd, Edward Riedl?

Palestina-Israel-konflikten började inte för en vecka sen, konflikten har pågått i generationer! Du misslyckas med att se detta och stämplar Hamas som inget annat än en terroristorganisation men du glömmer bort att Palestina är olagligt ockuperat under internationella lagar. Hittills har ca 170 människor dött och över 1150 sårade därav DE FLESTA är barn och kvinnor. Ni använder samma argument som George Bush gjorde innan de invaderade Irak. Han ville bli av med Saddam Hussein och det spelar tydligen ingen roll ifall en miljon människor DÖR för att uppnå målet. Du börjar ditt inlägg med att sympatisera med Israels försvarsmetoder och påminner sedan i andra hand om att de måste visa hänsyn till civila. Dock så har Israel misslyckats totalt med att visa hänsyn till civila och dödssiffran ökar varje dag. Jag skulle väldigt enkelt kunna bifoga officiella bilder på småbarn som sprängts i bitar, men låt oss ta hänsyn till våra läsare.

Du förstår inte innebörden av att leva i ett ockuperat område. Palestinierna påbörjade första intifadan 1986 med att bara kasta sten mot den Israeliska armén. Och hela världen såg hur Israels armé besvarade detta – de tillfångatog barnen och bröt deras händer.

Du verkar ha glömt bort då Israel använde sig utav vit fosfor som är ett olagligt kemiskt vapen för att brutalt överdriva skadan och antalet dödsoffer.

Du verkar ha glömt bort de turkar som blev mördade på båtarna under ”Ship to Gaza” vars syfte var att symboliskt bryta blockeringen utav livsnödvändiga råvaror.

 

Du verkar ha glömt hur Israel sprängde en FN-etablerad skola i Gaza där 30 barn dog, den 6e januari 2009.

Du verkar ha glömt att bland de första offren Israel mördat ligger en svensk, Folke Bernadotte, den 17e september 1948. FN skickade dit honom för att granska situationen och då han talade sanning om konflikten så blev han mördad av dina demokratiska kompisar i Jerusalem.

Detta är några få exempel på hur Israel har under tidigare generationer och under modern tid varit helt hänsynslösa.

Vare sig det är turkar, svenskar eller palestinier så visar Israel ingen nåd mot vare sig officiella representanter från FN eller civila för att uppnå sina mål. Problemet är Israel och dess allierades syn på det palestinska folket. Har ett palestinskt barn samma värde som ett Israeliskt barn?

 

En kommentar

  1. Bergis

    Israel har upprättat en apartheid stat. Och det är inte underligt att Edward Riedl ställer sig bakom en sån stat. Det har alltid moderater gjort. Sydafrika bara för att nämna ett land.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.