Du är inget offer, Edward Riedl

Mina inlägg handlade om din syn på Israel som en fungerande demokratisk stat efter alla lagar de brutit och allt kränkande mot mänskliga rättigheter som sker just nu i denna stund. Även om min titel var larmande så har du efter två inlägg helt och hållet bortsett ifrån det jag skrev och pratat om dig själv som ett offer. Det här handlar inte om dig, detta handlar om ett pågående folkmord. Jag önskar att du skulle kunna besvara något av det jag skrev istället för att lägga all fokus på en titel, eller åtminstone i efterhand besvara det jag skrivit.

Syftet med min titel handlade om din och moderaternas passiva inställning till det som sker just nu, bristen på kritiska ställningsantaganden och uttalanden. Ni har en stor tendens till att prata i överlag.

Varför besvarar du inget jag har skrivit? Varför undviker du det essentiella?