Panelsamtal med HBTQ frågor

Idag deltog jag i ett panelsamtal som fokuserade på frågor kring hur man arbetar med HBTQ-frågor i Umeå. Det handlade om vilka utmaningar som finns och vilka frågor som är viktiga inför det kommande valet. Jag berättade om hur Miljöpartiet vill satsa på HBTQ frågor i Umeå, genom att  utbilda Umeås politiker och ledande personal så att de har kompetens inom normkritik och HBTQ. Vi ska också agera mot hatbrott, där vi vill ta fram en handlingsplan mot hat och hetsbrott. Vi vill se till att HBTQ kompetens finns på alla verksamheter i kommunen. Vi i Miljöpartiet anser att detta är en viktig fråga och vi jobbar regelbundet med att lyfta fram frågan. Alla har rätt till att vara sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.