Ett lyckat samarbete

Ända från början har det varit tydligt att S och MP kommer att gå till val 2018 som enskilda partier, detta är inget unikt då man i grunden är två partier. Både Stefan Löfven och MPs språkrör har tydligt uttalat sig om ett rödgrönt regerings samarbete efter valet 2018. Detta är något som varit klart sedan dag ett för oss men tyvärr tog vi inte hänsyn till Er Liberaler om att informera Er ang detta. Efter nästa val när vi rödgröna sitter i regeringsbildande så garanterar jag personligen om att informera Liberalerna om detta.

Med facit i handen kan jag inget annat påstå att MPs tid hittills i regeringen varit en framgång då vi historiskt har startat den största klimat och hållbarhets satsning någonsin, vi är med och tar ansvar för människan och miljön.

Det är underligt att  Liberalerna kan påstå att vi i MP sålt vår själ då vår verklighet är tvärt om, under de första två åren i regeringen har vi fått igenom och kunna påverka fler viktiga ”gröna frågor” än någonsin tidigare. Så istället för att kasta tomma ord, rannsaka Era åtta år av misslyckanden istället för att lägga anklagelser över våra två år av lyckanden. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.