Amin, Lillemets, Mutt och Schlyter tillbaka i riksdagsgruppen

MP riksdagsgruppen har under eftermiddagen genomfört årets sista gruppmöte. Under mötet meddelade riksdagsledamöter Annika Lillemets, Valter Mutt, Carl Schlyter och Jabar Amin efter diskussioner att de väljer att återigen ansluta till riksdagsgruppens arbete, på samma villkor som alla andra ledamöter, efter att under en tid ha stått utanför riksdagsgruppen.

De fyra riksdagsledamöter, som sedan i somras inte deltagit i riksdagsgruppensmöten, återgår nu till gruppen. Efter lång dialog med gruppledare och övriga i riksdagsgruppen om hur gruppen på bästa sätt kan arbeta tillsammans har man nu nått samsyn och är överens.

Miljöpartiet behövs mer än någonsin. För att driva vår politik och genomföra det gröna samhällsbygget krävs en fungerande riksdagsgrupp som kan skänka det politiska uppdraget sitt fulla engagemang. Det är glädjande att vi nu har lyckats hitta en samsyn kring riksdagsgruppens interna arbetsformer och att de återigen kan ansluta till gruppens arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.