Specielkosten är inte längre tillåten i Piteå

Vi slutar aldrig förvånas utav hur vissa människor agerar i samhället och restadels av världen. Istället för att blicka framåt och försöka utvecklas ännu mer, är det alltid någon som drar oss tillbaka i tiden.

Att Piteåkommun beslutat att inte erbjuda specialkost efter årsskiftet är absurt. Och för att få specialkost i Piteå måste man besöka läkaren och få läkarintyg. Detta är gällande laktosintoleranta eller liknande.

Min fråga blir då, om man inte kan äta något av religiösa skäl som till exempel en jude eller muslim. Vem kan man besöka och få ett intyg ifrån då?

Bakom varje beslut ligger en tanke. Kan någon säga mig, vad har de för tanke i Piteå?

Då vi lever i en tid där det är viktigt för människans överlevnad och planetens välmående att äta mindre kött väljer Piteå kommun att göra motsatsen till detta. Det väljer dessutom att kränka alla människor som utav religiösa skäl behöver andra alternativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.