Vi investerar i Umeås framtid

Idag har vi i KSAU beslutat om den nya investerings budgeten för 2017 med 856 miljoner. Idag har vi i S och MP tillsammans med M fastställt investerings ramarna för verksamhetens nämnder. Vi har även antagit en att-sats där vi möjliggör för nämnderna att komma med sina eventuella förändrings behov inom ram till kommunfullmäktige. Det kommer att ligga under varje enskild nämnd att omvärdera och prioritera sina olika projekt under 2017 för att kunna hålla sig inom nämndens angivna ram.

Det är viktigt att vi har fått klart investerings budget för 2017, nu kan vi förhoppningsvis snart ge klar tecken efter kommunfullmäktige för de olika projekt som står i startgropen. Det är en prioritet för oss i S och MP att kunna säkerställa de behov och investeringar som behövs inom omsorgen och skolan. Vi investerar för framtiden där vi skapar trygghet för människan och där vi skapar hållbara förutsättningar.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.