En hjälte har lämnat oss

Under helgen har en hjälte mist livet, igår kunde vi i media läsa om hur en Polis i Göteborg mist livet när denne var i tjänst i jakt av rånare. Detta är för mig ett sådant tillfälle som visar hur orättvist livet kan vara ibland. Mina tankar går till den avlidnes familj och vänner men också till all blåljus personal över hela riket som förlorat en kollega, vi medborgare har förlorat en hjälte.

Det är just det jag anser all blåljus personal är…hjältar!! Dessa individer har valt att dag in och dag ut riskera sina liv för att ge dig och mig en trygg tillvaro, de utsätter sig själva för fara för vår säkerhet. De finns till för oss när vi behöver dem.

Situationen för blåljus personal är ohållbar, vi måste kunna stärka deras arbetsmiljö, kunna ge dem en värdig lönebild och främst kunna ge dem en känsla av trygghet när dem arbetar, vi måste ständigt jobba med att minimera riskerna.

Till alla Er hjältar ute i landet, tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.