Moderaterna gräver sitt eget hål djupare

Jag tycker att cirkusen inom moderaterna visar bara på att deras politik är fel för Sverige. Och nu har AKB fått betala priset för moderaternas kollektiva misslyckande. Jag tycker detta visar att moderaterna är mer intresserade i att skydda sig själva individuellt än att jobba och utveckla sin politik och sitt parti. Det är beklagligt att se hur ur Judas inspirerade metoder se moderat toppar hugga varandra i ryggen. Moderaternas verkliga problem är partiets politik och strategi, väljarna är trötta på den ansvarslösa politik som finns inom moderaterna och jag tror att det närmande man gjorde SD blev lite det som också fick bägaren att rinna över för den skara som då fortfarande hade stöd för dem. Den politik som moderaterna kör på, där man hela tiden skjuter ifrån sig ansvaret för samhället är förgånget, världen har förändrats och vi står inför nya utmaningar och behov, tyvärr är inte moderaterna reda att ta det ansvaret som behövs för ett samhälle i balans.

Om nu inte moderaterna är villiga eller ens kapabla att ta ansvar för sig själva eller sin egen politik, hur ska de kunna ta ansvar för Sverige.

Vi röd-gröna har sedan vi bildade regering visat att vår politik tar ansvar för samhället, för individen, för skolan och välfärden och för klimatet, miljön och framtiden. Men oss röd-gröna är vi på rätt bana igen, för ett samhälle i balans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.