Om tag, ny tag och famntag

Sätta punkt & börja om…

Vi på rookielistan för Centerpartiet i Umeå har verkligen försökt engagerade oss i kampanjarbetet inför valet. Vi har varit ute i vått & torrt, ja vi försökte verkligen men vi räckte tyvärr inte till. Kanske beror det på oerfarenhet, otydlighet, osynlighet eller den omtalade rikstrenden vem vet???? Men nu har jag bestämt mig för att sätta punkt & börja om och ta nya tag. 

Vad är viktigt för mig, varför politiskt engagerad, varför Centerpartiet?
 
Det viktiga för mig är att försöka ta mitt ansvar och lämna över en bra miljö i ett humanistiskt samhälle där individen får möjlighet att växa och förverkliga sina drömmar utifrån sina egna förutsättningar. Ja det är ett samhälle jag önskar dina och mina barn & barnbarn.
 
Mitt intresse av livet gör att jag känner samhällsengagemang och med ett helt liv i olika serviceyrken så känns det helt naturligt att engagera mig politiskt.  
 
 
Att välja parti är för många otroligt svårt eftersom de flesta partier någon gång lagt ett bra förslag men mitt hjärta klappar för Centerpartiet eftersom jag tror på individens egen drivkraft, är rädd om miljön och vill att hela Sverige skall leva.
 
Jag famnar livet och fortsätter engagera mig!
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.