Motion i flera former

Motionera eller motionera det är frågan….det var det jag tänkte på när jag sprang 5km på morgonen. Ljuset och den klara luften var helt ljuvlig men en hel del dystra tankar med oro för mina medmänniskor snurrade runt i huvudet eftersom jag känner en stor oro för att Moderaterna jobbar för att montera ner välfärden. En välfärd som många av oss tar för givet, en välfärd som består av barnbidrag, gratis tandvård till våra barn, möjligheten att vara föräldraledig, möjligheten att få hjälp med rehabilitering, möjligheten att få pension ja ni vet.

 
En möjlighet att påverka är att engagera sig politiskt och en annan möjlighet är att dela sina tankar med någon som är politiskt aktiv.    
 
Och eftersom alla medlemmar i Centerrörelsen har rätt att skriva motioner till partistämman och jag utifrån mitt arbete och min vardag har en hel del tankar om hur vi skall värna och förbättra socialförsäkringen så har jag tänkt motionera.  
 
Men hur är det med dig kära läsare, har du något förslag på vad Centerpartiet skall jobba för?
 
Maila gärna ditt förslag till [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.