Vem ska hjälpa mormor?

Vem ska hjälpa mormor? Inte är det S och V i Umeå i alla fall!

Åter igen visar S och V att deras egen åsikt om verksamheten är viktigare än vad de boende och deras anhöriga tycker.

Vänsterpartiet driver kampanjen Vem ska hjälpa mormor en upprustningskampanj av äldreomsorgen men i Umeå att jobba för en nerrustning av äldreomsorgen genom att lägga ner Skräddaren. Det äldreboende i Umeå som fick höga betyg inom områdena bemötande, kompetens, tillgänglighet och tydlighet t o m högre än genomsnittet för de kommunala boendena.

Det känns helt galet!

I kampanjen säger man att man tillsammans med omsorgspersonal, brukare och anhöriga vill skapa förutsättningar för ökad säkerhet, kvalitet och trivsel för de som brukar äldreomsorgen. Men trots det går man mot de boende och anhörigas vilja och lägger ner Skräddaren på Teg. Man går också mot omsorgspersonalens önskemål om att få fortsätta nuvarande anställning. 
 

Beslutet om att lägga ner Skräddaren är ännu ett bevis på att majoriteten, S och V inte lyssnar eller inte bryr sig utan kör sitt eget race. De boende och deras anhöriga har verkligen sagt sin mening…… men det verkar vara för gäves……..
 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.