Olika fokus men vi i Centerpartiet engagerar oss i framtiden

Juholt har avgått Socialdemokraterna håller krismöte och Carin Jämtin pratar om att sätta ner foten. Medan socialdemokraterna funderar på hur man ska jobba, vilken politik man skall föra och vilken fot dom skall stå på jobbar Centerpartiet med framtidfrågorna.

Det känns skönt!

Med framtiden som fokus träffades Västerbottenscentern under helgen för en inspirerande framtidskonferens med Helena Lindahl, Mattias Larsson, Maria Kristofferson, Olle Edblom, Viktor Hofslagare och många fler som coachades av fantastiska Stig Wiklund.  
 
Ser fram mot en Centerframtid där miljö, människa och mångfald alltid står i fokus.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.