Äntligen kan du, jag och alla andra höras

Som mamma, vän, kvinna, granne och världsmedborgare känner jag mig idag också som mycket stolt Centerpartist.

Stolt eftersom vi faktiskt har en partistyrelse som vill veta vad du, jag, och våra vänner tycker. Centerpolitiker som verkligen vill ta vara på allas ideer och bygga Sverige på äkta demokrati.

Är både glad och förväntansfull eftersom jag tror att "köksbordstyckandet" behöver få höras för att vi skall få en hållbar politik. Vardagen måste finnas invävd i de som beslutas annars blir det bara beslut som inte går att geomföra i verkliga livet. Helt enkelt en politik där vi alla är delaktiga & en politik som är hållbar för oss alla. Så passa på att säga vad du tycker för din åsikt är viktig!

Jag säger som Maria Kristoffersson, gå in på centerpartiet.se och lägg er i framtiden!
eller som Mattias Larsson i Umeå säger, Varmt välkomna att delta i framtidsbygget!

Din tanke är viktig så snälla låt den höras! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.